Voorbije projecten

Summerproject ZWEDEN 2015

Zweden is één van de Scandinavische landen gekend voor de woeste natuur, grootse meren, sauna’s en voor de leuke ‘ö-klanken’.

Ben je sportief ingesteld en lust je wel een mooie uitdaging, dan is dit Zweedse avontuur zeker iets voor jou! We plannen alvast een trekking en een meerdaagse kanotocht. We overnachten op onbewoonde eilanden, compleet weg van de wereld. Sluiten we de avond af met een zelf gevangen zalm op het kampvuur?

Stuur gerust een mailtje naar jap@japadventure.be
maar inschrijven voor dit project is niet meer mogelijk. Spijtig!

Dsc_0420_juist

Zij waren erbij

"* Mooie landschappen en natuur, goede monitoren. Ik ga zeker nog eens mee! * Ik heb genoten van het landschap, de sfeer in de groep was geweldig. Kortom een topkamp! * Ik kan mooie foto's nemen door de mooie landschappen. * Ik heb alle spieren gevoeld in mijn lichaam. De avond bij het vuur was heel gezellig en de monitoren waren top!! * De driedaagse was lastig maar tof. De groepssfeer was echt leuk en de kano's waren lollig. Ik zal het misen! * Al had ik het soms moeilijk tijdens de reis, ik kon toch van de natuur en de groep genieten." - de jongeren:
"Hallo Pieter, Nick, Yente Ik wou dit toch wel nog even laten weten. Onze zoon heeft een fantastisch adventure reis naar Zweden achter de rug! Voor ons als ouder een lange week maar niet voor onze zoon. Gisteren was hij doodmoe en miste de groep wel al een beetje, maar telkens zag je hem wegdromen naar de groep in Zweden. DANKJEWEL aan jullie, vrijwilligers die onze kinderen dit kunnen laten waarmaken." - één van de ouders:

link dit project aan

Summerproject ZWEDEN 2015

in beeld
Dsc_0420_juist Dsc_0426_juist Dsc_0441_juist Dsc_0450_juist Dsc_0457_juist Dsc_0545_juist Dsc_0566_juist Dsc_0602_juist Dsc_0661_juist Dsc_0682_juist Dsc_0729 Dsc_0735_juist
reacties
Nog geen reacties.